WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger voor iPhone

Gratis chatten en sms'en op je iOS device

Met WhatsApp Messenger stuur je zowel tekstberichten als foto's, video's en geluidsbestanden via de internetverbinding van je mobiele telefoon.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Stuur foto's, audio, video en links
 • Stuur gratis tekstberichten
 • Groepschats
 • Werkt op meerdere platforms
 • Erg populair
 • Duidelijke interface

TEGEN

 • Alleen chatten met mensen die de app ook hebben
 • Geen ingebouwde emoticons
 • Set-up duurt lang

Uitmuntend
8

Met WhatsApp Messenger stuur je zowel tekstberichten als foto's, video's en geluidsbestanden via de internetverbinding van je mobiele telefoon.

Krachtig en compleet alternatief voor sms

WhatsApp Messenger vervangt het traditionele sms'en door een gratis instant messaging systeem dat werkt over 3G/4G of WiFi.

Met de app klets je met je vrienden via een klassieke chat-interface. Deze interface pas je aan met verschillende wallpapers. Je praat met één persoon of met meerdere contacten tegelijk. Zo start je een groepsgesprek hebben met wel 30 mensen. Dit is superhandig omdat je snel met meerdere mensen tegelijk kan praten, en niet een enkel bericht tig keer hoeft te versturen.

Naast het chatten kun je ook foto's, audiobestanden en video's naar je contacten sturen. Je contacten laten weten waar je bent? Stuur dan een kaartje met je huidige locatie.

WhatsApp Messenger heeft ook een zogenaamde Push to Talk optie. Hiermee neem je spraakberichten op om vervolgens te versturen. Deze functionaliteit kennen we van apps als Zello.

Ook handig: WhatsApp biedt je een back-up van je chatgeschiedenis via iCloud. Gebeurt er iets met je toestel, dan kun je je gesprekken altijd terughalen.

WhatsApp Messenger voor iOS heeft geen emoticons. Het is wel mogelijk om emoji icoontjes aan je berichten toe te voegen als je jouw gevoelens liever uitdrukt met een plaatje.

Hoe werkt WhatsApp?

Om te chatten met WhatsApp Messenger moet zowel jij als je contact de app geïnstalleerd hebben. Zodra je de app op je toestel hebt gezet, zie je direct wie van je contacten WhatsApp al gebruiken en kun je meteen met ze praten.

Hoewel het versturen van berichten gratis is, vraagt WhatsApp een abonnementsprijs van 99 cent per jaar. Het gebruik is het eerste jaar eveneens gratis.

Omdat WhatsApp zo ontzettend populair is, is de kans groot dat je veel mensen kent die het programma al gebruiken. Daar kunnen we natuurlijk volledig naast zitten, wie weet zijn je vrienden wel meer van LINE, Kik Messenger, of Viber>. Deze apps bieden min of meer hetzelfde als WhatsApp, maar hebben elk hun eigen mogelijkheden. Benieuwd naar deze apps en het verschil met WhatsApp? Lees dan de bovenstaande recensies.

Onze mening

Er zijn veel apps zoals WhatsApp Messenger op de markt, en sommigen zijn zeker beter. Ondanks dat is WhatsApp door zijn enorme populariteit de moeite van het downloaden meer dan waard.

- Wij introduceren: WhatsApp-videobellen. Met gratis videobellen kun je jouw vrienden en familie over de hele wereld nu zien terwijl je met ze praat. Datakosten zijn mogelijk van toepassing. Beschikbaar voor iOS 8 en hoger. - Zoek de perfecte GIF vanuit WhatsApp. Tik op de button om media toe te voegen en kies voor 'Foto/video bibliotheek'. Tik op 'GIF' links onderin het scherm.

Aanpassingen

 • - Wij introduceren: WhatsApp-videobellen. Met gratis videobellen kun je jouw vrienden en familie over de hele wereld nu zien terwijl je met ze praat. Datakosten zijn mogelijk van toepassing. Beschikbaar voor iOS 8 en hoger. - Zoek de perfecte GIF vanuit WhatsApp. Tik op de button om media toe te voegen en kies voor 'Foto/video bibliotheek'. Tik op 'GIF' links onderin het scherm.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor iphone

WhatsApp Messenger

Download

WhatsApp Messenger 2.19.30

Beoordelingen about WhatsApp Messenger

 • door Anonymous

  Werkt plotseling niet meer op G3, Dochter in Australie, Dank he! Oplichters. Waardeloos, slecht, misselijkmakend! Werkt niet meer van dMeer

Promotie×