WhatsApp

WhatsApp voor Windows Phone

Het gratis alternatief voor de sms

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie gratis berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.Internet en telefonie zijn helemaal...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verstuurt ook foto's, geluid, video
  • Ondersteunt groepschat

TEGEN

  • Omslachtig registratieproces
  • Slechts één protocol ondersteund

Goed
7

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie gratis berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.

Internet en telefonie zijn helemaal samengesmolten. Veel mensen bellen al via internet en ook het sturen van korte berichten (voorheen sms'jes) verloopt volledig via 't net. WhatsApp Messenger is een redelijk spartaanse applicatie, die je installeert op veel verschillende telefoons. Gebruikers sturen na installatie gratis berichtjes, foto's, geluidsbestanden en video naar anderen met WhatsApp op hun toestel.
WhatsApp vraagt bij het starten om een telefoonnummer. Daarna stuurt de applicatie een activatiecode naar je toestel en cotroleert het of jou contacten beschikken over deze software. De dienst is daarna de (terechte) vervanger van sms'en en staat dan ook op vrijwel elke smartphone geïnstalleerd.

WhatsApp werkt alleen tussen gebruikers van deze applicatie maar gelukkig heeft zowat iedereen met een smartphone WhatsApp geïnstalleerd. Multichatters hebben meer in huis maar WhatsApp heeft een belangrijke maatschappelijke verandering tot stand gebracht: sms'jes zijn internetberichten - en bovendien gratis- geworden.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor windows-phone-7

Beoordelingen about WhatsApp

Promotie×